yandex
Boutique_acc
786 sales
Insurance balance:
Items
>

About the store

on hStock since   2022

About us

For sale in this store, Facebook durable drainage accounts in various countries, and also have very good quality TWITTER Instagram Discord Welcome to buy We will cooperate very sincerely


Store rules

1. Buy 1-10 accounts first and check them properly, if they meet your requirements, buy more.

2. 首先正确阅读项目/服务详细信息,然后购买您的服务。

3. 如果您无法登录/使用,则每个帐户/服务的更换时间为 1 小时。如果您已经在使用/阻止/垃圾邮件/诈骗/废话/避免使用互联网术语,那么您禁止此帐户/服务,那么您将无法获得任何替代品。仅更换无效/未使用/不活跃的帐户/服务,如果您的帐户无效/未使用/不活动,您必须在1小时内通知,否则将不予受理。

4. 款项不可退还,只有在无法使用/未使用/任何数据/帐户/服务无效的情况下,才更换为新帐户/服务。如果我们未能提供更换服务,那么我们将以简单的条款退还您的款项。
5. 我们建议:每个帐户/数据/服务都遵循正确的准则。例如:清除浏览器缓存、历史记录、cookie、数据等。每次更改您的IP(互联网协议)/ VPN /代理并遵守社交网络条款